Behandelingen Maarssen

Behandelingen in salon Maarssen

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Tijdens iedere behandeling nemen we uitgebreid de tijd en krijgt je de persoonlijke aandacht die je verdient. Met de fijne producten van Dr. Baumann passen we elke behandeling aan naar wat jouw huid nodig heeft. Iedere huid is natuurlijk uniek!

Bij de eerste behandeling bij Skin & Soul starten we altijd met een kosteloos intakegesprek, zodat we elkaar kunnen leren kennen. Ook kijken we naar wat je wensen zijn en voor welk doel je de behandeling hebt geboekt. Dit nemen we mee in de huidanalyse hieruit volgt een behandelplan en een verzorgingsadvies. Hiervoor plannen we extra tijd voor in, bovenop de geboekte behandeltijd.

KOSTELOOS ADVIESGESPREK

Vind je het tijd om beter voor jezelf te gaan zorgen? Heb je een huidprobleem waar je maar niet vanaf komt? Of heb je geen idee welke verzorgingsproducten en behandeling geschikt zijn voor jou? Maak een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek! Tijdens dit gesprek krijg je een vrijblijvend en uitgebreid advies. We bekijken: De producten die je op dat moment gebruikt. Bevatten ze schadelijke ingrediënten? Welke voedingssupplementen gebruik je, hoe ziet je voedingspatroon er uit, heb je last van stress en leef je wel gezond? Aan het eind van het gesprek weet je welke aanpassingen op jij thuis zelf al kunt doen om jouw doel te behalen. En waar wij je mee zouden kunnen helpen om jouw huid te verbeteren.