Over Skin & Soul

OVER SKIN & SOUL

Mijn naam is Emma Schrijver. Ik ben werkzaam als huidspecialiste in mijn unieke duurzame praktijk. Mijn passie voor natuurlijke cosmetica, een gezonde bewuste levensstijl en voeding heb ik de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Ook ik was ooit op zoek naar goede verzorgingsproducten, waar mijn gevoelige huid goed op reageerde. Al snel na mijn opleiding kwam ik er achter dat er veel producten op de markt zijn die niet bevorderend of zelfs schadelijk zijn voor de huid.

Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Waarschijnlijk begrijp je meer dan de helft van de termen op je ingrediëntenlijst niet. Net als bij voeding geldt hetzelfde ook voor huidverzorging: sommige (synthetische en natuurlijke) stoffen zijn ongezond. Ze versnellen de huidveroudering en kunnen huidproblemen doen verergeren of zelfs veroorzaken. Dit klinkt misschien logisch, maar veel mensen zijn zich hier niet van bewust!

In mijn praktijk nemen we je mee in de wereld van gezonde en duurzame cosmetica, word je bewust en ervaar het verschil!

Van Binnen en van Buiten

Slechts ongeveer 15% van de huidveroudering is te wijten aan ‘ouder worden’. De rest wordt bepaald door je levensstijl en voeding. Stress kan een behoorlijk slechte invloed hebben op de huid. Niet alleen bij huidveroudering zijn deze aspecten belangrijk. Ook bij huidproblemen spelen ze een grote rol. De huid weerspiegelt de gezondheid, als je niet lekker in je vel zit en ongezond leeft kan je dit ook vaak terug zien aan je huid.
Tijdens het intakegesprek komen deze onderwerpen dan ook aan bod en dit nemen we ook mee in mijn adviezen en jouw behandelplan.

Wat kun je verwachten bij een bezoek aan onze salon?

Iedere behandeling geven we met veel liefde en persoonlijke aandacht. Samen kijken we naar wat je zou willen verbeteren aan de huid en wat daarvoor nodig is.

Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? We gaan je helpen om je dit te realiseren. Stapsgewijs, naar het uiteindelijk doel: een mooie en gezonde huid, die je zelf thuis gemakkelijk kunt onderhouden!

Voor een bijzondere ervaring ga je dus naar Skin & Soul!